Bedrijfscontactfunctionaris

De gemeente Montferland hecht grote waarde aan ondersteuning van het bedrijfsleven en heeft daarom een aanspreekpunt in de persoon van de bedrijfscontactfunctionaris.

U kunt bij hem terecht met vragen over bedrijventerreinen, uitgifte van kavels voor bedrijven, procedures, vestigingsmogelijkheden voor bedrijven, verplaatsing van bedrijven en andere vragen van economische aard. 

De bedrijfscontactfunctionaris kent de procedures en de route binnen de gemeente en beantwoordt uw vragen direct of verwijst u gericht door.
De bedrijfscontactfunctionaris is er voor om te voorkomen dat u 'van het kastje naar de muur wordt gestuurd'. Hij voorziet het bedrijfsleven van informatie over procedures en termijnen zodat ondernemers daarop kunnen inspelen.

Kent u de weg binnen de gemeente? Prima! Als u weet waar u moet zijn, kunt het contact ook zelf organiseren. De gemeente Montferland biedt u een helpende hand in de persoon van de bedrijfscontactfunctionaris, de heer Bertil van der Molen (b.vandermolen@montferland.info). 

Toeristische bedrijven kunnen contact opnemen met mevrouw Bregje Booltink (b.booltink@montferland.info).