Home > Direct regelen > Bouwdossier opvragen

Bouwdossier opvragen

U kunt bij ons tegen betaling verschillende soorten stukken uit een bouwdossier opvragen, bijvoorbeeld de bestektekening van een schuur of de constructietekeningen van een woning.

Onderaan deze pagina vindt u de knop 'Stukken bouwdossier opvragen'. Hier kunt u aangeven welke stukken of bouwdossier u nodig hebt.

Als de gevraagde stukken (tekeningen of dossier) klaarliggen, nemen we contact met u op (telefonisch of e-mail) om een afspraak te maken voor inzage van de gevraagde stukken. Daarna kunt u opgevraagde stukken inzien op het gemeentehuis, adres Bergvredestraat 10 in Didam.

Wilt u gevraagde stukken digitaal ontvangen? Dat kan. Hiervoor maken we vaak gebruik van WeTransfer. U krijgt dan een e-mail met een link toegestuurd waarmee u uw stukken kunt downloaden. Deze link is maar 7 dagen geldig. Houd er rekening mee dat de e-mail met deze link soms in de map met spam terecht komt.

De kosten en de afhandelingstijd van uw aanvraag hangen af van de grootte van uw aanvraag. U betaalt € 10,40 per kwartier voor het zoeken en verzamelen van de gevraagde stukken. Voor een digitale scan op A4-formaat betaalt u € 0,35 per stuk en voor een kopie op papier van A-4 formaat betaalt u € 2,60.

Meer informatie over deze kosten en meer (scan, kopie, lichtdruk etc.) leest u in hoofdstuk 9 'Gemeentearchief van de Legesverordening gemeente Montferland 2018' op de website van Officiele Bekendmakingen.

Stukken bouwdossier opvragen

Contactgegevens

Bezoekadres

Bergvredestraat 10
6942 GK Didam
(0316) 291 391
WhatsApp: (06) 22 46 30 17

Postadres

Postbus 47
6940 BA Didam

Alle contactgegevens en openingstijden

Contact ons