Home > Direct regelen > Ik ben een (potentieel) organisator

Ik ben een (potentieel) organisator

De gemeente Montferland maakt het organiseren van een deel van de evenementen gemakkelijker. Sinds de wijziging van de Algemene Plaatselijke Verordening, op 1 juni jl. is in een aantal gevallen geen evenementenvergunning meer nodig. Burgers zijn voldoende in staat om kleinschalige evenementen zelf goed, veilig en verantwoord te organiseren. Voor een groot evenement heeft u wel een vergunning nodig. We helpen u graag verder op weg!

Heb ik een vergunning nodig?

Organiseert u voor het eerst een evenement of twijfelt u of u voor uw evenement een vergunning nodig hebt? Doe dan de vergunningcheck. Onder evenement wordt bijvoorbeeld verstaan een herdenkingsplechtigheid, braderie, optocht, (straat)feest, buurtbarbecue, muziekvoorstelling, snuffelmarkt, wedstrijd op of aan de weg.

Doe de vergunningcheck

Vergunning aanvragen

Blijkt u een vergunning nodig te hebben? Deze kunt u hier aanvragen:

Ik wil een evenementenvergunning aanvragen

Evenement zonder vergunning melden

Heeft u geen vergunning nodig dan plaatsen wij uw evenement graag op de kalender, op de kalender van VVV Montferland en op de digitale zuilen van VVV Montferland. Meld dan hieronder uw evenement aan.

Ik wil een evenement melden

Evenementencoördinator

Wilt u een evenement organiseren en heeft u een vraag? Montferland kent een evenementencoördinator, Jose Vierwind. U hoeft hierdoor niet meer te zoeken bij wie u met uw vraag terecht kunt, de coördinator zorgt ervoor u antwoord krijgt!
Wilt u meer informatie (ook voor informatie over facilitaire ondersteuning)? U kunt vrijblijvend bellen of een afspraak maken met de evenementencoördinator, Jose Vierwind. Tel. (0316) 291 391 of e-mail: evenementen@montferland.info.

Bekijk onze evenementenkalender

Contactgegevens

Bezoekadres

Bergvredestraat 10
6942 GK Didam
(0316) 291 391

Postadres

Postbus 47
6940 BA Didam

Alle contactgegevens en openingstijden

Contact ons