Home > Direct regelen > Nieuws > Vitaliteit in en om de woning

Vitaliteit in en om de woning (19-11-2019)

RSS

Gemeente Montferland, ergotherapie ten Boom en fysiotherapie Praktijk Berghstede hebben een nieuw programma ontwikkeld: vitaliteit in en om de woning.

Hoe fijn is het om zelf de dagelijkse dingen te kunnen blijven doen? Wij willen u hier een handje bij helpen! Tijdens dit 10 weken durende programma wordt u thuis bezocht door de ergotherapeut. Zij helpt u met allerlei dingen zoals: het opnieuw aanleren van een activiteit, maar ook het maken van een plan om te kijken hoe u zo zelfstandig mogelijk de huishoudelijke taken weer kunt uitvoeren.

Aansluitend kan zij u aanmelden bij de fysiotherapiepraktijk. De fysiotherapeut maakt samen met u een persoonlijk trainingsplan. Gedurende de training streven we er naar om u dagelijkse activiteiten makkelijker te laten verlopen. Het programma is geheel gratis.

Door het volgen van dit programma wordt het misschien wel mogelijk om langer zelfstandig thuis te blijven functioneren! Wij vinden dit erg belangrijk, u toch ook?

Bent u geïnteresseerd?

Aanmelden kan bij het Sociaal Team Montferland via telefoonnummer (0316) 291 374. Zij zijn dagelijks bereikbaar van 09.00-12.00 uur.

Contactgegevens

Bezoekadres

Bergvredestraat 10
6942 GK Didam
(0316) 291 391

Postadres

Postbus 47
6940 BA Didam

Alle contactgegevens en openingstijden

Contact ons