Home > Direct regelen > Nieuws > Wegwerkzaamheden en wegafsluiting Didam

Wegwerkzaamheden en wegafsluiting Didam (10-05-2018)

RSS
Dit item is in het archief geplaatst op 04-08-2018.

De gemeente start deze week met aanpassingen aan de riolering aan de Dijksestraat en Pittelderstraat in Didam.

Planning werkzaamheden

Op vrijdag 18 mei start aannemer Gebra Infra met het verwijderen van de bestrating in de Pittelderstraat. In de drie daaropvolgende weken wordt de riolering in deze straat en in de Dijksestraat, nabij de spoorovergang, verlegd. Aansluitend (vanaf maandag 11 juni a.s.) werkt de firma Hak aan de kabels en leidingen in hetzelfde gebied. Wanneer er volgens de planning kan worden gewerkt, zullen de werkzaamheden uiterlijk vrijdag 3 augustus zijn afgerond.

Wegafsluitingen

Gedurende de werkzaamheden zullen de wegen geheel of gedeeltelijk worden afgesloten. Hiervoor worden omleidingsroutes ingesteld. Van vrijdag 18 mei tot en met vrijdag 8 juni is het doorgaande verkeer over de spoorwegovergang gestremd. Voetgangers kunnen de spoorwegovergang blijven passeren. Van vrijdag 18 mei tot vrijdag 3 augustus is de Pittelderstraat voor alle verkeer afgesloten. Door deze werkzaamheden is ook ons gemeentehuis minder goed te bereiken.

Vanaf 3 augustus worden alle wegen weer opengesteld voor verkeer. Voor de mogelijke (geluids-)hinder van de voorbereidende werkzaamheden en de verkeershinder vragen wij uw begrip.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden en het 'Spoorverbeteringsproject Zevenaar-Didam' kunt u vinden op de website van Prorail.

Wanneer u op de hoogte wilt blijven van het nieuws en de voortgang van het project, kunt u zich via deze website aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.

Contactgegevens

Bezoekadres

Bergvredestraat 10
6942 GK Didam
(0316) 291 391
WhatsApp: (06) 22 46 30 17

Postadres

Postbus 47
6940 BA Didam

Alle contactgegevens en openingstijden

Contact ons