Home > Direct regelen > Nieuws > Werkzaamheden rotonde Bievankweg-Beekseweg-Ruigenhoek: uitgesteld!

Werkzaamheden rotonde Bievankweg-Beekseweg-Ruigenhoek: uitgesteld! (30-07-2019)

RSS

Uitgestelde werkzaamheden verbetering rotonde Bievankweg-Beekseweg-Ruigenhoek
 

De werkzaamheden aan de rotonde, om de veiligheid en doorstroming te verbeteren starten deze week niet. Helaas betekent dat de werkzaamheden dan ook niet volledig tijdens de schoolvakantie worden uitgevoerd. De werkzaamheden zijn nu van 7 oktober t/m 25 oktober 2019.
 

Reden opschuiven uitvoering
De reden voor het opschuiven van de uitvoering is dat de planning gelijk liep met de werkzaamheden aan het spoor ivm de spoorverdubbeling Didam –Zevenaar. Hierdoor zou er hinder en vertraging optreden en dat is niet wenselijk. Ook kan dienstregeling voor het vervangend vervoer, wat via deze rotonde is geregeld, niet worden gewaarborgd. 
 

Start werkzaamheden
De werkzaamheden aan de rotonde starten nadat de werkzaamheden bij het spoor in Didam zijn uitgevoerd. Dat is vanaf 7 oktober 2019.
Specifiek wordt er bij de uitvoering van werkzaamheden aan de rotonde rekening gehouden met de fietsers, zodat de veiligheid van fietsers en schoolgaande kinderen is gewaarborgd.


Tijdelijke maatregelen
De komende weken worden op de oversteekplaatsen bij de rotonde aanpassingen gedaan aan de hekwerken en wordt attentie verhogende bebording aangebracht.

Contactgegevens

Bezoekadres

Bergvredestraat 10
6942 GK Didam
(0316) 291 391
WhatsApp: (06) 22 46 30 17

Postadres

Postbus 47
6940 BA Didam

Alle contactgegevens en openingstijden

Contact ons