Gemeentepolis

Iedereen verdient goede zorg. Ook wanneer u het niet zo breed heeft. De gemeente kan voor mensen met een bijstandsuitkering of een laag inkomen (tot 120% van de bijstandsnorm) meebetalen aan de premie van een goede zorgverzekering. Zo blijft de premie voor u betaalbaar, bent u goed verzekerd en verkleint u de kans op onverwachte kosten.

Wat is de Gemeentepolis?

De Gemeentepolis is een collectieve aanvullende zorgverzekering. De gemeente Montferland werkt hiervoor samen met Menzis. De collectieve aanvullende zorgverzekering bestaat altijd uit een basisverzekering, een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering. Het is niet mogelijk om alleen een basisverzekering af te sluiten via deze regeling. U bepaalt zelf hoe uitgebreid uw aanvullende pakket en tandartspakket is en dus hoeveel premie u moet betalen.

Meer informatie en overstapcoach

Wilt u snel en eenvoudig overstappen of meer informatie? Ga naar www.GezondVerzekerd.nl/menzis  (huidige link laten staan) en kies uw gemeente. U kunt ook bellen met de OverstapCoach van Menzis. De OverstapCoach geeft persoonlijk advies en is van maandag tot en met vrijdag  van 08.30 tot 19.00 uur bereikbaar via 088 222 40 80 (lokaal tarief).

Bent u verzekerd bij een andere zorgverzekeraar dan kunt u vanaf november instappen voor de verzekering van volgend jaar. U kunt alleen overstappen naar Menzis als u geen betalingsachterstand heeft bij uw huidige zorgverzekeraar.

Op de website van Gezond Verzekerd  kunt u meer lezen over de verzekeringspakketten en premies waaruit u kunt kiezen. Ook kunt u de Gemeentepolis vergelijken met uw eigen zorgverzekering.