Inwonersbijeenkomst 's-Heerenberg-Oost

's-Heerenberg-Oost kijkt vooruit en de komende jaren gaan we aan de slag met het wonen en leven in deze wijk. Daarom vroegen we afgelopen mei naar de mening van alle inwoners van ’s-Heerenberg-Oost. En die is massaal gegeven! In een enquête vroegen we naar gewenste voorzieningen, verbeterpunten, veiligheid en betrokkenheid. Maar liefst 509 reacties kregen we terug, een reactiepercentage van 25%!

Woont u in ’s-Heerenberg-Oost en heeft u afgelopen mei deze enquête ook ingevuld? Dan nodigen we u uit voor de inwonersbijeenkomst op 21 september bij De Gracht aan de Marktstraat 1 in ’s-Heerenberg. Tijdens deze bijeenkomst vertellen we u de resultaten van de enquête en laten we de eerste opzet van de toekomstvisie van ’s-Heerenberg-Oost zien.

Wilt u hierbij zijn? Mail uw naam en achternaam en het aantal personen naar voorlichting@montferland.info (onder vermelding van ‘Oost kijkt vooruit’).

Let op: in verband met de coronamaatregelen is er een beperkt aantal plekken. Wees er dus snel bij!

De inwonersavond is ook online te volgen! Ga op 21 september vanaf 19.00 uur naar www.oostkijktvooruit.nl en kijk live mee met de inwonersbijeenkomst. Stel digitaal uw vragen en praat mee over de toekomst van ’s-Heerenberg-Oost.