Jongerenwerk Montferland is er voor jou!

Jongerenwerk Montferland is er voor alle Montferlandse jongeren in de leeftijd van 11 tot 23 jaar. We zijn erg benieuwd hoe het met alle jongeren van 11 tot 23 jaar gaat! Hoe ben je de eerste coronaperiode doorgekomen? Hoe gaat het nu met je?

Misschien heb je wel behoefte om eens met iemand anders dan je docent, ouders of vrienden te praten. Misschien wil je gewoon even niet thuis zijn en misschien ben je er wel aan toe om samen met vrienden of jongerencoaches iets leuks te organiseren of te doen. Allemaal makkelijke vragen, maar met ontzettend belangrijke antwoorden!

Jongerenwerk Montferland zet zich namelijk in voor alle jongeren in de gemeente en hopen door de antwoorden die jullie geven en passend (activiteiten)programma te organiseren in misschien wel jouw dorp of stad.

We roepen daarom zoveel mogelijk jongeren in Montferland op om deze enquête van 4 min in te vullen! Hoe? Scan de QR-code in onderstaande bijlage, vul de enquête in en druk op verzenden.

Mocht je kans willen maken op die cadeaukaart naar keuze van 25 euro, vul dan de enquête in, ga op Instagram naar #jongerenwerkmontferland, deel de enquête op je eigen tijdlijn en tag jongerenwerkmontferland. Onder de eerste 50 inzendingen wordt de cadeaukaart verloot.