Montferlandse inwoners, kom naar de energiemarkt!

Op 8 oktober organiseert de gemeente Montferland een energiemarkt in Meulenvelden, gratis! De locatie Meulenvelden is te vinden op Waverlo 11 in Didam. Vanaf 18.30 uur bent u welkom, inschrijven is vanwege de coronamaatregelen echter wel verplicht.

Tijdens deze energiemarkt kunt u antwoorden vinden op vragen over energiebesparing zoals het zetten van zonnepanelen, isolatiemogelijkheden en hoe u zich kunt voorbereiden op aardgasloos wonen. Bent u ook zo benieuwd wat u allemaal zelf kunt doen of welke hulp u geboden kan worden? Dan loont het bezoeken van deze Montferlandse energiemarkt zeker! Na een bezoek weet u namelijk precies waar u moet zijn met uw wensen over verduurzamen, welke leningen en subsidies toepasbaar zijn voor u en welke instanties u kunt aanhalen om u bij te staan bij het nemen van deze stappen.

Naast de gezellige markt bieden we twee maal een informatiesessies aan om 19.00 en 20.00 uur. Dit doen we in een aparte ruimte en we zorgen ervoor dat u op voldoende afstand extra informatie kunt krijgen en vragen kunt stellen. Vindt u een bezoek aan de energiemarkt toch niet prettig in deze tijd? Dan kunt u ook om 19.00 uur de informatiesessie digitaal volgen. Tijdens de informatiesessie gaan we dieper in op nut en noodzaak van verduurzamen, ervaring, subsidie en financieringsmogelijkheden. Meldt u zich nu aan, want de ruimte is beperkt!

Meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden vindt u op onderstaande pagina 'Energiemarkt 2020':