Openbaar vervoer

Trein

Het station in Didam is gelegen op de verbinding tussen Arnhem en Winterswijk. Vier maal per uur gaat er een trein richting Arnhem en Doetinchem. Het vervolgtraject tussen Doetinchem en Winterswijk wordt twee maal per uur gereden. Kijk voor actuele vertrektijden op www.9292ov.nl.

Bus

Buslijn 24 rijdt van ’s-Heerenberg via Zeddam en Braamt naar het station in Doetinchem. De bus rijdt 2 maal per uur en in de spitsuren 4 maal per uur. De bus heeft een goede aansluiting op de trein naar Arnhem/ Winterswijk, maar ook in ’s-Heerenberg op de bus naar Emmerich. Meer informatie is te vinden op www.arriva.nl.

Buslijn 91 is een grensoverschrijdende busverbinding tussen ’s-Heerenberg en Emmerich. De bus sluit in ’s-Heerenberg aan op lijn 24, in Emmerich op lijn 58 naar Nijmegen. Medio 2017 kan op station Emmerich ook worden overgestapt op de trein naar Arnhem en Düsseldorf. De bus rijdt eenmaal per uur. Meer informatie is te vinden op www.niag-online.de.

Buurtbus

In Montferland rijdt een buurtbus die de verschillende dorpen met elkaar verbindt en ook een goede aansluiting heeft op de trein naar Arnhem/Winterswijk. Buurtbus 196 rijdt in beide richtingen eenmaal per uur op werkdagen van 07.00 tot 19.00 uur, uitgezonderd officiële feestdagen.

Voor meer informatie over de buurtbuslijn 196, kijk op www.buurtbusmontferland.nl.

Buurtbuslijn 197 rijdt van 's-Heerenberg via Lengel, Azewijn, Varsselder, Ulft, Bontebrug en Silvolde naar Terborg. De buurtbus rijdt in beide richtingen eenmaal per uur tussen 06.00 en 23.00 uur. In het weekend en op feestdagen  gelden andere tijden. Meer informatie is te vinden op www.arriva.nl.

Aanvullend openbaar vervoer

Avan vervangt de Stadsregiotaxi voor het aanvullend openbaar vervoer in de regio Arnhem-Nijmegen, het is een samenwerking van de 19 gemeenten in de regio. Avan brengt u waar u naartoe wilt in de regio Arnhem-Nijmegen, maar ook daarbuiten. Wilt u naar uw dagbesteding? Naar de markt? Naar school? Naar zwemles of de kleinkinderen? Onze chauffeurs staan voor u klaar! Avan is ideaal voor mensen die om wat voor reden dan ook niet met het gewone openbaar vervoer mee kunnen. Meer informatie is te vinden op https://www.avan-vervoer.nl.