Opvoeden en gedrag van pubers

Puber zijn is leuk, maar niet altijd makkelijk. In deze periode van je leven heb je te maken met enorme veranderingen, zowel uiterlijk als innerlijk.

Je wordt zelfstandiger en leert zelf beslissingen te nemen. En ondertussen zit je met huiswerk, kun je twijfels hebben over jezelf en over je toekomst. Dat hoort erbij. Heb je vragen over bijvoorbeeld je lichaam, sport, hobby, bijbaantjes, gezondheid, school, geld of werk? De jongerencoaches van Welcom zijn er voor alle vragen waar jongeren mee rond kunnen lopen. Vragen over seksualiteit, drugs, werk en inkomen, relaties, huur... Niets is te gek, niets is vreemd.

Weet de jongerencoach niet het antwoord op de vraag? Geen probleem! Dan gaat de jongerencoach samen met de jongere op zoek naar het antwoord of juiste partij die de vraag wel kan beantwoorden. Jongeren maar ook ouders/opvoeders kunnen binnenlopen tijdens de open inlopen of via mail of whatsapp contact opnemen om hun vragen te stellen. Een afspraak maken kan natuurlijk ook. In de rechterkolom vindt je de link naar Welcom.

Voor alle kleine en grote opvoedvragen en vragen over opgroeien staat het Sociaal team van Montferland ook voor u klaar.