Praat mee over wonen, welzijn en zorg in Montferland

Hoe zorgen we ervoor dat iedereen in Montferland een fijne woning heeft? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat mensen die steun of hulp nodig hebben, kunnen meedoen met de samenleving? Wat voor een soort huizen zijn er nodig en wat maakt een buurt of wijk toegankelijk? En hoe wilt u graag wonen als u in de toekomst hulp nodig heeft?

Op maandag 12 juni organiseren wij de Avond van Montferland rondom het thema 'Wonen, Welzijn en Zorg'. Wij willen graag weten wat u als inwoner belangrijk vindt, voor nu én in de toekomst. Tijdens deze avond gaan we met elkaar in gesprek en delen we ervaringen. Zo komen we hopelijk tot antwoorden op de verschillende vragen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze gemeente een aantrekkelijke en prettige plek blijft om te wonen, omringd door zorg en welzijn voor iedereen. 

Wanneer?

  • Datum: maandag 12 juni
  • Tijd: 19.30–21.30 uur
  • Locatie: Gemeentehuis, Bergvredestraat 10, Didam 

Wat kunt u verwachten:
Wij vertellen u eerst kort over de situatie in onze gemeente: welke uitdagingen hebben we en wat zijn onze toekomstplannen? Daarna gaan we graag met u in gesprek. Waar zou u bijvoorbeeld willen wonen als u niet meer zelfstandig kunt wonen? Welke plekken in uw buurt of dorp zijn voor u fijn, vertrouwd en veilig?

Ik wil me aanmelden

Vervolg

De gemeente gebruikt de resultaten van deze avond voor de nieuwe visie 'Wonen, Welzijn en Zorg'. Hierin staat hoe wij, samen met onze partners, de komende jaren werken aan het verbeteren van wonen, zorg en welzijn voor iedereen.