Home > Wmo zorg > Rouwverlichting

Rouwverlichting

Bent u een partner, vader, moeder, kind of een andere dierbare verloren? Is dit al weer een tijdje  geleden en merkt u dat u toch nog graag stil wilt staan bij het verlies van uw dierbare? Misschien is de rouwgroep van het Sociaal Team dan iets voor u. Samen met lotgenoten gaat u op zoek naar rouwverlichting.

U bent van harte welkom om u aan te melden voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaan we samen bekijken of deelname aan deze groep voor u geschikt is.

De kracht van deelnemen in een groep is het samen mogen delen en van het van elkaar kunnen leren. Een groep komt 12 keer bij elkaar in een periode van ongeveer een half jaar. De bijeenkomsten zijn op woensdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur en vinden plaats in het Albertusgebouw, Raadhuisstraat 3 te Didam. Een rouwgroep start bij voldoende deelnemers.

Meer informatie

Voor meer informatie of aanmelden kunt u terecht bij het Sociaal Team via telefoonnummer 0316-291374. Ook kunt u mailen naar  L.bekke@montferland.info.

De bijeenkomsten worden georganiseerd en vormgegeven door Lissy Bekke, medewerker sociaal team, maatschappelijk werker en verlies en rouwbegeleider.