Home > Wonen en leven > Gemeente Montferland presenteert begroting via website

Gemeente Montferland presenteert begroting via website

De gemeente Montferland heeft in samenwerking met Pepperflow een website ingericht om de gemeentebegroting 2017 op een overzichtelijke en transparante wijze te presenteren. Met deze site kan iedereen snel zien wat de gemeente het komende jaar aan doelstellingen heeft, hoe zij dit denkt te bereiken en wat het gaat kosten.

Overzichtelijk en aantrekkelijk

De begrotingswebsite toont alle informatie uit de programmabegroting overzichtelijk als doorklikbare teksten en in diagrammen. Het belangrijkste staat op de voorgrond. Voor de geĆÆnteresseerde lezer is het mogelijk om verder te klikken om meer achtergrondinformatie te vinden. De begroting 2017 is het eerste financiĆ«le product van de gemeente Montferland dat op deze website in een grafisch mooi vormgegeven omgeving toegankelijk te vinden raadplegen en te delen is.

Betere presentatie, betere begroting

In de website staan de hoofdvragen "Wat wil de gemeente bereiken?" en "Wat gaat de gemeente daarvoor doen?" op de voorgrond. Door dat duidelijke format zijn stappen gezet om vragen en antwoorden, zoveel mogelijk, met elkaar in verbinding te brengen en zo goed op elkaar aan te laten sluiten. Op die manier is er ook sprake van een inhoudelijke verbetering van de begroting. Al met al draagt de website bij aan transparantie en burgerparticipatie.

Bekijk de begrotingswebsite

Contactgegevens

Bezoekadres

Bergvredestraat 10
6942 GK Didam

Postadres

Postbus 47
6940 BA Didam

(0316) 291 391

Alle contactgegevens

Contact ons