Hulp nodig?

Organisaties die u kunnen helpen of ondersteunen met uw vraag of probleem.

Montferland

Gemeente Montferland

Vindt u omgaan met papieren en geld moeilijk? Of heeft u moeite om uw rekeningen te betalen? Medewerkers van het Financieel Loket van de gemeente Montferland helpen u graag. Wij kijken samen met u naar oplossingen. 

Meer informatie vindt u op de pagina 'Het Financieel Loket'.

Welcom

Welcom

Zit u niet lekker in uw vel? Mist u mensen om u heen of kunt u er niet op uit door financiële zorgen? Wilt u dit veranderen? Samen kijken we naar uw vraag en zoeken we oplossingen. We kunnen u in contact brengen met anderen, u begeleiden en laten zien welke activiteiten allemaal door ons of anderen in Montferland worden georganiseerd.

Meer informatie vindt u op de website van Welcom.

Plavei

Plavei

Het is voor niemand prettig de huur niet (op tijd) te kunnen betalen. Bovendien is het vaak een hele klus om op een eenmaal opgelopen betalingsachterstand in te lopen. Daarom is het belangrijk voor u en voor ons dat u op tijd betaalt. Als u problemen heeft met het betalen van uw huur of denkt u dat u uw huur niet meer kunt betalen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Meer informatie vindt u op de website van Plavei.

Sensire

Sociaal Raadslieden

Raakt u de weg kwijt in het doolhof van overheidsinstellingen en particuliere instanties? Sociaal raadslieden geven informatie en advies over allerlei wetten en regelgevingen. De diensten van Sociaal raadslieden zijn kosteloos.

Meer informatie vindt u op de website van gemeente Montferland.

Kerken

Protestantse Gemeente ’s-Heerenberg-Zeddam: een gastvrije plek voor ontmoeting

Wist u dat in de kerk allerlei activiteiten worden georganiseerd waar u ongeacht uw achtergrond bij aan kunt sluiten en anderen kunt ontmoeten? Er zijn maandelijkse maaltijden, gespreksgroepen, pelgrimswandelingen, seniorenactiviteiten, koffiemomenten, enz. Ook voor een luisterend oor kunt u bij ons terecht. Meer informatie vindt u op de website van protestantsbergh.

Logo

Katholieke kerk De Parochie H Gabriël

Heeft u problemen en wilt u graag een luisterend oor? De katholieke kerk, de parochie H. Gabriël, wil die graag bieden. Zonder vooroordelen en anoniem. Samen bespreken wat er speelt en op welke manier hier een weg uit gevonden kan worden. Zo nodig ook samen de hulp van anderen inschakelen. Ook de parochie kan zelf hulp bieden via de Parochiële Caritas Instelling PCI. Meer informatie vindt u op de website van Parochie H. Gabriël.

Jarige Job

Stichting Jarige Job

Ieder kind verdient een verjaardag! Stichting Jarige job helpt door het geven van een verjaardagsbox! Meer informatie vindt u op de website van Stichting Jarige Job.

Leergeld

Stichting Leergeld de Liemers

Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks mee tellen! Ondersteuning op diversen leefgebieden. Meer informatie vindt u op de website van Stichting Leergeld de Liemers.