Waterloket Wat wilt u regelen? Wie doet wat? Rolverdeling gemeente, het waterschap en de provincie Gelderland. Riool Wat mag wel en niet in het riool? En wat doet u bij een rioolverstopping? Rioolaansluiting aanvragen Informatie over het aanvragen van een rioolaansluiting. Gescheiden rioolstelsel Wanneer riolen worden vernieuwd legt de gemeente vaak een gescheiden stelsel aan. Afkoppelsubsidie U komt voor subsidie in aanmerking als u regenwater van uw eigen dak op uw eigen terrein vasthoud en/of laat infiltreren. Wateroverlast Na regenval kan er water op een openbare rijweg, fietspad of voetpad blijven staan. Wat doet u bij wateroverlast? Grondwateroverlast Een overzicht van problemen, mogelijke oorzaken en mogelijke oplossingen. Oppervlaktewater Neem bij vervuiling van het oppervlaktewater contact op met het waterschap Rijn en Ijssel. Drinkwater Vitens levert uw drinkwater en zorgt dat de waterleiding onderhouden wordt. Watervergunning Voor bepaalde activiteiten met grondwater en (in of op) het oppervlaktewater hebt u een watervergunning nodig.
Gescheiden rioolstelsel Wanneer riolen worden vernieuwd legt de gemeente vaak een gescheiden stelsel aan.
Afkoppelsubsidie U komt voor subsidie in aanmerking als u regenwater van uw eigen dak op uw eigen terrein vasthoud en/of laat infiltreren.
Wateroverlast Na regenval kan er water op een openbare rijweg, fietspad of voetpad blijven staan. Wat doet u bij wateroverlast?
Oppervlaktewater Neem bij vervuiling van het oppervlaktewater contact op met het waterschap Rijn en Ijssel.
Watervergunning Voor bepaalde activiteiten met grondwater en (in of op) het oppervlaktewater hebt u een watervergunning nodig.